Meer informatie? Neem contact op: +31 (0)88 70 80 700 info@pipeq.nl
Selecteer een pagina

Argweld® backinggassystemen

opblaasbaar, flexibel en gasdicht

PurgeFlex® backinggassystemen

flexibel, voordelig en hittebestendig

PurgEye® zuurstofmonitoren

innovatief, ergonomisch en betrouwbaar

Weld-Tech® pijpondersteuning

veilig, zwaar belastbaar en gecertificeerd

Esco® portable bevelmachines

pijpeindbewerking van ½" tot 36"

Omca® laskantenfreesmachine

gladde laskanten zonder nabewerking

Pijpfitters en -lassers kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Pipeq Pipework Equipment onderhoudt korte lijnen met een select aantal toonaangevende fabrikanten enerzijds en haar klanten anderzijds.
Om voorsprong te behouden op het gebied van de (pre)fabricage van pijpleidingsystemen en warmtewisselaars kiezen onze klanten bewust voor deze betrouwbare en gerenommeerde OEM’ers. Samen met deze merken die wij exclusief vertegenwoordigen in de Benelux bieden wij een helder en vakkundig advies en professionele service. Onze partners leveren, ieder met hun eigen specialisme, jarenlange expertise en eersteklas producten.

Huntingdon Fusion Techniques

HFT produceert in Engeland opblaasbare backingasblazen en de PurgEye® zuurstofmonitoren. Het programma wordt uit voorraad geleverd en is te bestellen via uw lokale groothandel.

Weld-Tech

Het Deense Weld-Tech is fabrikant van pijpondersteuningen, pijpschragen, rollenbokken, pijpklemmen en kettingklemmen. Uit voorraad leverbaar in de Benelux via uw lokale groothandel.

ESCO

ESCO produceert sinds 1954 bevelmachines. De bekende ESCO Millhog® serie wordt volledig in huis geproduceerd in is ontwikkeld met de feedback van veeleisende eindgebruikers.

OMCA

OMCA Italië is 50 jaar toonaangevend op het gebied van plaatkantenfreesmachines. Met name de verrijdbare bevelmachines zijn de benchmark voor laskanten aan vlakke platen en tanks.

AMOB

AMOB is één van Europa’s grootste zelfstandige producent van buigmachines. Ruim 50 jaar worden volledig in eigen huis de modernste buigbanken ontwikkeld en gefabriceerd.

Pipeq Pipework Equipment
Kantoor en werkplaats:
Marconistraat 14
6604 BX Wijchen
Nederland

Pipeq Pipework Equipment
Centraal magazijn:
Koningskampen 20a
5321 JK  Hedel
Nederland

+31 (0)88 70 80 700
info@pipeq.nl
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur
Buiten kantooruren of b.g.g.
mobiel +31 (0)642 010 100