Meer informatie? Neem contact op: +31 (0)88 70 80 700 info@pipeq.nl
Selecteer een pagina

AMA® pijprotator en -klemmen

sneller fitten, hechtlassen en orbitaal handlassen

Argweld® backinggassystemen

opblaasbaar, flexibel en gasdicht

PurgeFlex® backinggassystemen

flexibel, voordelig en hittebestendig

PurgEye® zuurstofmonitoren

innovatief, ergonomisch en betrouwbaar

Weld-Tech® pijpondersteuning

veilig, zwaar belastbaar en gecertificeerd

Omca® laskantenfreesmachine

gladde laskanten zonder nabewerking

Esco® portable bevelmachines

pijpeindbewerking van ½" tot 36"

Pijpfitters en -lassers kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Pipeq Pipework Equipment onderhoudt korte lijnen met een select aantal toonaangevende fabrikanten enerzijds en haar klanten anderzijds.
Om voorsprong te behouden op het gebied van de (pre)fabricage van pijpleidingsystemen en warmtewisselaars kiezen onze klanten bewust voor deze betrouwbare en gerenommeerde OEM’ers. Samen met deze merken die wij exclusief vertegenwoordigen in de Benelux bieden wij een helder en vakkundig advies en professionele service. Onze partners leveren, ieder met hun eigen specialisme, jarenlange expertise en eersteklas producten.

Huntingdon Fusion Techniques

HFT produceert in Engeland opblaasbare backinggassystemen en de PurgEye® zuurstofmonitoren. Het programma wordt uit voorraad geleverd en is te bestellen via uw lokale groothandel.

Weld-Tech

Het Deense Weld-Tech is fabrikant van pijpondersteuningen, pijpschragen, rollenbokken, pijpklemmen en kettingklemmen. Uit voorraad leverbaar in de Benelux via uw lokale groothandel.

ESCO

ESCO produceert sinds 1954 bevelmachines. De bekende ESCO Millhog® serie wordt volledig in huis geproduceerd in is ontwikkeld met de feedback van veeleisende eindgebruikers.

OMCA

OMCA Italië is 50 jaar toonaangevend op het gebied van plaatkantenfreesmachines. Met name de verrijdbare bevelmachines zijn de benchmark voor laskanten aan vlakke platen en tanks.

AXXAIR

AXXAIR is één van Europa’s grootste producenten van orbitaal lasapparatuur en afkortzagen. Ruim 20 jaar worden volledig in eigen huis de modernste stroombronnen en machines ontwikkeld en gefabriceerd.

Welner

WELNER OY is een Fins familiebedrijf, opgericht in 2014, produceert de unieke ergonomische AMA-pijprotator en AMA centreerbanden voor pijpfitters en -lassers die de hoogste kwaliteit nastreven.

Pipeq Pipework Equipment
Kantoor en werkplaats:
Kerkenbos 10103
6546 BJ Nijmegen
Nederland

Pipeq Pipework Equipment
Centraal magazijn:
Koningskampen 20a
5321 JK  Hedel
Nederland

+31 (0)88 70 80 700
info@pipeq.nl
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur
Buiten kantooruren of b.g.g.
mobiel +31 (0)642 010 100