Huurmachines voor pipe shops en onderhoud aan pijpleidingen

Pipeq Pipework Equipment beschikt over een ruime up-to-date huurvloot. Onze ESCO® Millhog® bevelmachines worden in elke gewenste configuratie geleverd, samen met het juiste snijgereedschap. Het is ook mogelijk om in overleg orbitaal lasapparatuur te huren. Na elke huurperiode worden de machines volledig gedemonteerd en gereinigd zodat ze gegarandeerd klaar zijn voor de volgende klus. Binnen 48 uur – of desgewenst sneller – leveren we op elke locatie binnen de Benelux.

Hoe werkt het?

De minimale huurperiode is een week (7 dagen) en gaat in op de dag dat je de machine(s) afhaalt in Nijmegen of de op dag dat wij de machine(s) overdragen aan onze vervoerder. Direct bij aanvang van de huurperiode worden de huur en verzendkosten samen met de consumables in rekening gebracht. Daarna wordt de huur per dag berekend (7 dagen per week) en om de twee weken gefactureerd of aan het einde van de maand. De huur eindigt op de dag dat de machine(s) weer terug zijn in Nijmegen. We berekenen geen reconditioneringskosten na verhuur, tenzij er sprake is van schade door verkeerd gebruik of misbruik. In het geval van ernstige vervuiling worden reinigingskosten in rekening gebracht.
Machines zijn meestal op voorraad en beschikbaar voor onmiddellijke verzending vanuit ons magazijn in Nijmegen. Uiteraard kunnen ze ook worden afgehaald op elk gewenst tijdstip.

Huurkoop

Investeren? Huurkoop!
Behalve koop of huur bieden we ook de mogelijkheid machines en lasapparatuur te financieren. Pipeq Pipework Equipment in Nijmegen is erkend contractpartner van DLL, voorheen De Lage Landen. Dat betekent dat wij zonder tussenkomst van een bank aantrekkelijke financieringsmogelijkheden kunnen bieden zodat je direct aan te slag kunt met de nieuwste orbitaal lasapparatuur zónder direct de hele investering te doen. 100% financiering vanaf € 225,00 per maand en zonder aanbetaling. Informeer naar de mogelijkheden.

Oplossing voor de professional

Pijpmanipulatie

Specialisten in piping kiezen voor de kwaliteit en service van Pipeq

Laatste nieuws van Pipeq​