Waarom Pipeq? Focus op pipework equipment!

De kwaliteit van pijplassen wordt voor een groot deel bepaald door de lasnaadvoorbewerking. Daarom is een goede ‘bevel’ of laskant een belangrijke eerste stap in het orbitaal lasproces. Vervolgens is de keuze van het backinggassysteem en de juiste zuurstofmonitor essentieel om tot een perfect lasresultaat te komen. Pipeq Pipework Equipment BV is gespecialiseerd in het hele proces van orbitaal lassen en biedt een enorme knowhow op het gebied van afkorten, bevelen en lasvoorbereiding. Onze kennis en ervaring delen wij graag met je.

Advies en service

Dé specialist in pipework equipment. Thuis in pipe shops!
Pipeq Pipework Equipment BV ondersteunt haar klanten binnen de Benelux bij elke stap in het proces van buisbewerking. Van orbitaal afkorten, lasnaadvoorbereiding tot en met orbitaal lassen. Onze focus ligt op het leveren van excellente service en een hoge kwaliteit gedurende het gehele traject. Daarbij staan onze klanten en hun opdrachten altijd voorop. Dat begint met de noodzakelijke lasvoorbereiding en het bepalen van de lasparameters tijdens de pre-sale fase tot en met evaluatie en begeleiding na de aankoop.

Aan wie levert Pipeq?

Exclusief importeur voor pipe shops in de Benelux. Het voordeel van kennis!
Pipeq Pipework Equipment BV levert in Nederland, België en Luxemburg aan (las)technische groothandelaren en bedrijven die pijpleidingsystemen, leidingwerk of process equipment fabriceren en onderhouden. Onze klanten werken (in pipe shops en on-site) voor de procesindustrie, olie- en gasindustrie, on- en offshore, bio- en petrochemie, farma- en voedingsindustrie en de milieu- en energie industrie. Pipeq Pipework Equipment BV richt zich behalve verkoop, verhuur en service ook op training en advies. Samen met de fabrikanten die wij vertegenwoordigen zijn wij u graag van dienst.

Een heldere visie

Wij beschouwen kennis van toepassingen en informatieoverdracht fundamenteel om samen met onze klanten doordachte keuzes te maken. Daarom streven we er naar om alle relevante informatie eenvoudig toegankelijk te maken door uitgebreid advies, demonstraties, proeflassen, training, service en after-sales.

 

Een duidelijke missie

Pipeq Pipework Equipment BV wil de meest betrouwbare en deskundige partner zijn in orbitaal lasapparatuur, zuurstofmonitoren en backinggastoepassingen in de Benelux. Om dat doel te bereiken bieden we een eerlijk advies, eersteklas producten en onderscheidende service.

Oplossing voor de professional

Pijpmanipulatie

Specialisten in piping kiezen voor de kwaliteit en service van Pipeq

Laatste nieuws van Pipeq​